donderdag 5 juli 2018

Feestelijke afsluiting KinderResto StadsBroekSittard


Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Op woensdag 4 juli 2019 was de feestelijke afsluiting van de KinderResto StadsBroekSittard in Buurthuis De Kantine in gemeente Sittard-Geleen.

Na 9 lessen ontvingen de deelnemende kinderen hun diploma en het kookboekje met daarin alle recepten die we de afgelopen weken gemaakt hebben. Alle ouders waren uitgenodigd voor het feestelijk diner, uiteraard bereid door de kinderen onder begeleiding van de vrijwilligers en mij.

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Wethouder Berry van Rijswijk deelde de diploma's uit aan alle kinderen en had nog een leuk cadeautje bij zich voor de kinderen: een rugzakje met pen en houten pollepel om thuis lekker te blijven koken!

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

De verslaggever van sittard-geleen.nieuws.nl at ook een hapje mee en schreef dit erover:

"Dat (het menu) varieerde van een overheerlijke salade van couscous en smakelijke wraps tot spiesjes tomaat-basilicum-mozzarella, aardappelsalade en watermeloen met beleg! En daarnaast was er stokbrood met kruidenboter en een lekker koel glaasje kraanwater, al dan niet op smaak gebracht met natuurlijke ingrediƫnten. Als toetje was er ijs met vers geplukte en zelf ontpitte kersen!"

Neem een kijkje op hun site en leer het hele artikel








Geen opmerkingen:

Een reactie posten