vrijdag 23 november 2018

Roerei met tomaat en geraspte kaas



Vandaag maakten wij voor Overheerlijk Overblijven roerei met tomaat en geraspte kaas. De kinderen aten het dus als lunch, maar het is ook heel lekker als ontbijt. Het was een groot succes: drie lege pannen!

Ingrediënten per persoon:
  • 2 eieren
  • 50 gram snoeptomaatjes
  • 20 gram geraspte kaas
  •  1 eetl. melk
  • zonnebloemolie
  • eventueel beetje peper
Materiaal: koekenpan, spatel

Was de tomaatjes en snij ze in tweeën. Breek de eieren, klop ze los met de geraspte kaas en de melk.

Verwarm de olie in de koekenpan en giet het eimengsel in de pan. Zet het vuur laag. Voeg de tomaatjes toe. Maak het gestolde gedeelte ei steeds los van de bodem met een spatel. Ga hiermee door tot alles gestold.

Breng indien gewenst op smaak met een beetje peper. Serveer meteen met (geroosterd) brood.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten