zaterdag 2 februari 2019

Kaiserschmarren van kokos- en amandelmeel met banaan



Weekend, tijd voor luxe ontbijtje! Heerlijk! Ik maakte kaiserschmarren van kokos- en amandelmeel en serveerde ze met een topping van yoghurt, ahornsiroop, banaan en geraspte kokos.


Ingrediƫnten voor 5 porties:
  • 60 gram kokosmeel
  • 60 gram amandelmeel
  • 3 theelepels bakpoeder
  • snufje zout
  • 7 eieren
  • 350 gram melk
  • zonnebloemolie

Topping:
  • yoghurt
  • ahornsiroop
  • banaan
  • geraspte kokos


Meng het kokos-, amandelmeel, bakpoeder en zout. Roer de eieren en de melk door het meel. Klop het beslag glad.

Verwarm een scheutje zonnebloemolie in een koekenpan. Bak van het beslag 5 pannenkoeken. Bak de ene kant goudbruin. Draai de pannenkoek om en trek de pannenkoek met twee spatels in stukjes.

Leg de kaiserschmarren op een bord en maak de kaiserschmarren op met de yoghurt, ahornsiroop, banaan en geraspte kokos. Serveer meteen!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten